Keresés az oldalon

 
  Csak csajok nap BUDAPEST FOLK FEST
2013.04.18. 19.00

Programok » 2013.04.18. 19.00 Csak csajok nap BUDAPEST FOLK FEST


Budapest Folk Fest

"Csak csajok" nap

Heten Herczku Ágival, Szalóki Ági-Juhász Gábor duó, Tik Trió, Tintér Gabriella és a Szeret, Csurák Erzsébet kiállítása, textil és divatbemutató

összművészeti női program

Igazi női prémiumprogram a Folk Festen a magyar népzene kiemelkedő női szereplőivel. Az este folyamán női prímások, textil- és ruhatervezők is bemutatkoznak, valamint megnyitunk egy csodálatos kiállítást.

Program

19.00 Csurák Erzsébet selyemfestő kiállításának megnyitója Részletek itt

A kiállítást megnyitja Grászli Bernadett, művészettörténész, a Rómer Flóris Művészeti és Történetei Múzeum igazgatója.

20.00 koncertek

Heten Herczku Ágival

Herczku Ágnes, Csizmadia, Anna, Havay Viktória, Kovács Judit, Parlagi Renáta, Tintér Gabriella, Tóth Luca Réka. 

Herczku Ági hét fős lánybandája elképesztő nőiséggel, művészi profizmussal és érzelmekkel tölti meg a teret. A sokszoros eMeRTon és Fonogram-díjas énekesnő izgalmas női lánybandát állított össze. A tagokat más együttesekből ismerhetjük, de így együtt a Budapest Folk Festen debütálnak elsőként. 

 

 

 

 

 

 

Szalóki Ági-Juhász Gábor duó

Szalóki Ági - Juhász Gábor duója a Fonóban először két évvel ezelőtt adott mesés koncertet, amit azóta sem felejtettünk. A magát számos műfajban és művészi környezetben otthon érző énekesnő és az improvizációkban magasfokon mozgó jazzgitáros duója különleges egymásratalálás. A legutóbbi Fonós koncertből némi ízelítő itt:

 

Tik Trió

Parlagi Renáta, Kovács Judit, Tóth Luca Réka

A női triumvirátus tagjai más együttesekben is aktívak. A formáció különböző vidékek különleges népdalaiból válogat a koncerten mindenki örömére-kedvére.

Tintér Gabriella és a Szeret

Tintér Gabi valóban “hazajár” a Fonóba, hiszen kéthetente házigazda zenekar a Szeret a szerdai táncházban. Az együttes a Duna határon túli mellékfolyójáról kapta nevét ezzel is utalva arra, hogy a zene valóban nem ismer határokat. A román, a szlovák, szerb-horvát és a cigány népzene egyaránt műsoruk része, mint zenei anyanyelvük, a magyar. A zenekar tagjai számos zenei elismerésben részesültek. (Artisjus és Fonogram díj, Népművészet Ifjú Mestere) Tagok: Tintér Gabriella, Mester László, Szabó Csobán Gergő, Koncz Gergely, Szabó Dániel és Vizeli Balázs.

 

 

Textil- és divatbemutató

Szirmay Zsanett és barátai textil- és ruhatervező minikollekciójának bemutatása

 Jegyár: 1500 Ft

Jegyvásárlás itt

 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
18
május
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt