Keresés az oldalon

 
  Lakatos Ágnes & Csuhaj Barna duó, Varga Gábor Jazz Trió
2013.06.15. 20:00

Programok » 2013.06.15. 20:00 Lakatos Ágnes & Csuhaj Barna duó, Varga Gábor Jazz Trió

Lakatos Ágnes & Csuhaj-Barna Tibor - Voice and Bass

Lakatos Ágnes és Csuhaj-Barna Tibor második duett CD-jének bemutatója "Into the groove" címmel igazi különlegesség a jazz világában. Az ének és bőgő kettőse nagy kihívást jelent a zenészeknek, amelyhez magas technikai tudásra és művészi együttműködésre van szükség. Világviszonylatban is csak pár duett adott ki teljes CD-t ebben a felállásban.
Az "Into the groove" c. lemez főleg saját kompozíciókból, rock és jazz feldolgozásokból áll.

A lemezen közreműködő vendég a Corridor fagott kvartett :
Lakatos György, Stefán Zsófia, Tóth Sára Rebeka, Duffek Mihály

Lakatos Ágnes (jazz-ének) , Csuhaj-Barna Tibor (jazz-bőgő) és Lakatos György (fagott) a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanárai.

Varga Gábor Jazz Trió

A Varga Gábor Jazz Trió 2009-ben alakult, klasszikus jazzt játszó formáció, ami elsősorban saját szerzemények előadásában próbálja ötvözni az elmúlt évtizedek jazz stílusait, mai mainstream játékmódba öltöztetve. "A 2009-ben megjelent From the Danube to West című lemezünk után 2013-ban adjuk ki második albumunkat Cool Jazz címmel. A lemez érdekessége, hogy hosszú évek után Magyarországon elsőként rögzítettük kizárólag analóg technikával, és klasszikus bakelit lemez formájában jelentetjük meg."

Varga Gábor – zongora
Csuhaj-Barna Tibor – bőgő
Jeszenszky György - dobok


Jegyár: 1500Ft

Jegyvásárlás itt

 

 

 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
2
december
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt