Keresés az oldalon

 
  Magyar Dal Napja
2013.09.08. 14:00

Programok » 2013.09.08. 14.00 Magyar Dal Napja

Magyar Dal Napja

Liska Vera és koncertzenekara: Röptető

Korpás Éva: Szól a kakas, szól

Méta Együttes, Szalonna és Bandája

Téka Együttes, Tükrös Együttes,

táncház kifulladásig. Zenekarok: Tükrös Együttes, Magyarpalatkai Banda

Hatodik alkalommal rendezik meg a Magyar Dal Napját. A Fonó ebben az évben csatlakozik először a kezdeményezéshez, a rendezvény népzenei színpadának ad otthont. A nap folyamán kizárólag autentikus kárpát-medencei népzene szól kicsiknek, nagyoknak.

Liska Veronika és koncertzenekara - főleg gyermekeknek készült, közelmúltban megjelent Röptető című lemez anyagát játssza. A számos zenekarban szólistaként jeleskedő Korpás Éva 2011-ben megjelent Szól a kakas, szól című gyermeklemezének anyagával érkezik.

17.00 órától Népzene felnőtteknek:

A Méta zenekar egyedi hangzását Magyarország legjelesebb női prímása, Salamon Beáta, és Németh Ferenc egyedülálló énekhangja adja. A táncházakban, fesztiválokon és nagykoncerteken itthon, külföldön, tengerentúlon is fellépő Szalonna és Bandája zenekar koncertjein megszólalnak a Kárpát-medence leggyönyörűbb zenéi. A közkedvelt Téka zenekar az eredeti hangzásvilág megőrzésére és megismertetésére törekszik évtizedek óta. A Tükrös zenekar ugyanazt az életerőt törekszik előcsalni muzsikájában, ami a hajdani fiatalokat vérét hajtotta, amikor a legjobb muzsikusok húzták a fülükbe kedvenc dallamaikat.

Belépő: 1000 Ft

Bővebb info itt.
Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
23
június
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt