Keresés az oldalon

 
  Budai Babszem Táncegyesület
2013.10.07. 17.00

Programok » 2013.10.07 17:00 Budai Babszem Táncegyesület

Az Újbudai Babszem Táncegyüttes 2000-ben alakult. Ekkor Budai Babszem Táncegyüttes néven, 25 táncos kisgyermekkel, egy csoporttal működött az együttes. Céljaik között nem csak és nem első sorban a színpadi fellépések szerepelnek, hanem a magyar néptáncok minél szebb, pontosabb, hitelesebb elsajátítása. A művészeti vezető Gubik József Timár Sándor, illetve Varga Zoltán tanítványaként, a tőlük tanult pedagógiai módszerrel tanítja kis, nagyobb és még nagyobb "gyerekeit", akik az elmúlt években óriási nagycsaláddá nőttek.

Az együttes foglalkozásainak egy részét a Fonóban tartja, amelyhez a ház nagy megbecsüléssel és szeretettel ad otthont. Az együtteshez a kezdő csoportokba tánctudás nélkül, a haladó csoportokba a megfelelő tánctudással várják a jelentkezőket, érdeklődőket. 

A hétfői napon a Kis garabonciás és a Garabonciás csoportok próbálnak.
(17-19 óráig a felső tagozatos diákok és a gimnazisták 9-10 osztályos diákjai, 19-21 óráig próbálnak 17 éves kortól) Hétfőn a Fonóban szerdán a Szent Imre Gimnáziumban van próba.

Táncanyag: kis- és nagymagyarországi falvak táncai

Művészeti vezető: Gubik József

További információ és kapcsolatfelvétel itt.
 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
14
július
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt