Keresés az oldalon

 
  Fonó Szalon Wine&Violin Hegedűkészítők Szalonja Hodinka Vonósnégyes
2014.02.23. 14:00

Programok » 2014.02.23. 14:00 Fonó Szalon Wine&Violin Hegedűkészítők Szalonja Hodinka Vonósnégyes

2014.02.23. 14:00 FONÓ SZALON WINE&VIOLIN HEGEDŰKÉSZÍTŐK SZALONJA HODINKA VONÓSNÉGYES

A harmadik alkalommal megrendezett Wine & Violin Hegedűkészítők Szalonján hazai hegedű- és vonókészítő mesterek mutatkoznak be. A Hodinka Vonósnégyes délutáni koncertje.

Kevés szakma van a világon, amely nem futószalagon termeli termékeit, ahol a mester keze munkája döntő jelentőségű. Ezek egyike a hegedűkészítőé. A harmadik alkalommal megrendezett Wine & Violin Hegedűkészítők Szalonján – amelyből a hosszabb Fonó Szalon sorozat kinőtte magát - hazai hegedű- és vonókészítő mesterek mutatkoznak be, az esti koncerteken pedig világhírű művészek tolmácsolásában remekművek szólalnak meg.

A Wine & Violin Hegedűkészítők Szalonja második napján a Hodinka Vonósnégyes ad koncertet, megtisztelve a készítőket azzal, hogy saját hangszereik mellett, az új hangszereken is játszanak.

14.00-18.00 Hegedűkészítők Szalonja
16.00 A Hodinka Vonósnégyes koncertje

A belépés ingyenes.

Az Újbuda TV felvétele a tavalyi Hegedűkészítők Szalonjáról:

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
18
május
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt