Keresés az oldalon

 
  Meghallgatás és jelentkezés az Eurpai Roma Zenei Szakkolégiumba
2011.03.25. 10.00

Programok » 2011.03.25. 10.00 Meghallgatás és jelentkezés az Európai Roma Zenei Szakkolégiumba

FELHÍVÁS!

Ha szeretsz zenélni, gitáron (klasszikus, jazz, basszus), bőgőn, csellón, hegedűn, zongorán, cimbalmon, ütős (pl. dob, percussion, darbuka, vibrafon) vagy fúvós (pl. klarinét, trombita, szaxofon) hangszeren játszol, ha jazz-re, világzenére és klasszikus zenére is nyitott
12-20 éves roma fiatal vagy, és szeretnél iskolánkban tanulni, várjuk jelentkezésed az EURÓPAI ROMA ZENEI SZAKKOLLÉGIUMba.

Különösen az ütőhangszereseket és bőgős jelentkezőket várjuk.
Énekes tanszakot terveink szerint csak 2013-ban indítunk, így szólóénekkel egyelőre kérünk, ne jelentkezz.

Amit mindenképpen írj meg számunkra:
- Neved
- Levelezési címed (hol kapod meg leghamarabb a levelet)
- Telefonszámod (ha van sajátod, akkor azt, vagy szüleidét, iskoládét – amelyen a leggyorsabban elérhetünk, több számot is megadhatsz)
- E-mail címed
- Hol, kitől tanultál zenélni? (pl. otthon vagy zeneiskolában. Nem számít, ha nem jártál zeneiskolába.)
- Tudsz kottát olvasni? (nem baj, ha nem)
- Amit még fontos tudnunk rólad,

és küldd el e-mailben: info@campeurope.hu

VAGY postán levélként erre a címre:
Camp Europe Felsőörs Közhasznú Kft.
Veszprém
Haszkovó u. 25/A
8200

További információ: 70/984-83-66 vagy 88/560-103

Meghallgatások
március 25-én, pénteken 10.00 és 19.00 óra között Budapesten, a Fonóban (Fonó Budai Zeneház, Budapest, Sztregova u. 3.) tartjuk következő meghallgatásainkat.

Aki személyesen meghallgat:
Snétberger Ferenc Szakkollégiumunk alapítója
, művészeti vezetője. Liszt-díjas gitárművész, zeneszerző; a Szakkollégium gitár tanszakának vezetője.

A meghallgatások útiköltségét (autóbusz, vonat) térítjük – hozd magaddal a jegyedet.

A meghallgatáson zongorát, dobot, nagybőgőt biztosítunk. Ha más hangszeren játszol, hozd magaddal. Ha nem tudsz hangszert hozni, írd meg.

 A 60 legtehetségesebb fiú és lány Felsőörsön (a Balatonfelvidéken) tanulhat 2011 nyarán 6 héten át, majd ősszel és tavasszal 3 hétig. A Szakkollégiumban tizenkét héten át zenei, művészeti órákat, angol nyelvi, számítógépes ismereteket, és munkavállalással kapcsolatos képzéseket és roma kultúrismereti órákat tartunk, emellett minden tanulóval külön-külön is foglalkoznak mentoraink. Tanáraink lesznek olyan hazai világhírű művészek, mint: Snétberger Ferenc, László Attila, Oláh Kálmán, Szakcsi Lakatos Béla, és olyan kiváló nemzetközi vendégelőadók, mint Paolo Vinaccia, Tony Lakatos vagy Roby Lakatos.

A Szakkollégium a „normál” általános vagy középiskolai tanulmányok mellett is elvégezhető, tehát nem kell évet halasztani. Minden tanulónk iskolájával, családjával kapcsolatot fogunk tartani, és amiben szükséges, segítünk, így az utazásban (aminek a költségét térítjük), a tanév közben az normál iskolai órákra való felkészülésben és a szakkollégium következő kurzusaira való felkészülésben.

A Szakkollégium tanulói havonta ösztöndíjat kapnak.

A képzés a tanulók számára ingyenes, mivel a költségeket az iskola fenntartója, a Camp Europe Felsőörs Közhasznú Kft. vállalja. Tehát a képzési program mellett napi teljes ellátást, azaz étkezést és szállást (2-4 fős fürdőszobás szobákban) biztosítunk minden tanulónknak.

Hétköznapokon 8-15 óráig tart a tanítás, utána szabadidős programokon (sport és kulturális programokon, kirándulásokon) vehetnek részt a diákok – szintén ingyenesen.

Az iskola Felsőörsön (Veszprém, megyében, a Balatontól 3 km-re), a Malomvölgyben található. Korszerű tantermek, hangszerekkel felszerelt próbatermek, számítástechnikai oktatóterem, 130 fős koncertterem és sportpályák biztosítják azt, hogy a legjobb körülmények között tanulhass.

Ha idén mégsem nyersz felvételt, ne keseredj el, légy kitartó, mert a felvételit minden évben újra meghirdetjük.

Kedves Család! Zeneileg tehetséges gyermekük számára ez egyedülálló lehetőség. Kérjük, támogassák, hogy jelentkezése eljuthasson hozzánk; örömmel fogadunk minden jelentkezőt. Kollegáink a tanulmányok alatt családjukat is segíteni fogják, a Felsőörsre való utazásban, az iskolai felkészülésben segíteni fognak gyermeküknek és Önöknek, és támogatóinknak köszönhetően mindent ingyenesen biztosítunk a gyermekek számára.

Kapcsolat

Camp Europe Felsőörs Oktatási Közhasznú Nonprofit Kft.
8200 Veszprém, Haszkovó u. 25/A
Tel.: 88/560-103 fax: 88/560-104
Mobil: 70/984-83-66
E-mail: info@campeurope.hu
Web: http://www.campeurope.hu

Snétberger Ferenc, művészei igazgató
Mészáros Zoltán, ügyvezető igazgató
Tromposch Julianna, projektvezető

     

 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
18
május
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt