Keresés az oldalon

 
  15 éves a Muddy Shoes - Jubileumi koncert
2011.12.03. 20.00

Programok » 2011.12.03. 20.00 15 éves a Muddy Shoes - Jubileumi koncert

A zenekart Fekete Jenő, a Palermo Boogie Gang gitáros-énekes frontembere és a blues berkekben ekkor már jól ismert Nagy Szabolcs alapította 1996-ban. A duóhoz csatlakozott Mezőfi „Fifi” István a dobokon szintén a PBG-ből és Pengő Csaba nagybőgőn.

Az első lemez (The Real Shuffling Hungarians) is ebben az évben készült el. A Muddy Shoes itthon és külföldön egyaránt sok koncertet adott, Európa számos országában megfordult. Olyan blues nagyságokat is kísért a zenekar mint Louisiana Red, vagy a Grammy-díjas Sugar Blue.

A második lemez 2004-ben „Cool” címmel jelent meg. A zenekar a blues műfajában igen tág keretek között mozog. A XX. század elejének akusztikus világától a nagyvárosi blues-on át egészen a modernebb hangvételű, saját szerzeményekig.

A december 3-án tartandó jubileumi koncert gerincét a két stúdiólemez adja, vagyis sok olyan dal elhangzik majd, melyet a zenekar több mint tíz éve nem tűzött műsorára.

A zenekar tagjai:

Fekete Jenő: ének, gitárok
Nagy Szabolcs: zongora
Pengő Csaba: nagybőgő, basszusgitár
Mezőfi ’Fifi’ István: dobok

Előzenekar a Borsodi Blue Trio.

Jegyek:

Elővételben 1700.-Ft
Koncert napján 2000.-Ft.


 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
7
december
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt