Keresés az oldalon

 
  S.O.S. CR Folk- és Világzene fesztivál
2011.11.18. 19.30

Programok » 2011.11.18. 19.30 S.O.S. CR Folk- és Világzene fesztivál

ÚJABB NAGYSZERŰ ÖSSZEFOGÁS A CIVIL RÁDIÓÉRT
S.O.S. CR Folk- és Világzene fesztivál


A Civil Rádió megmentéséért fogtak össze Magyarország legkiválóbb jazz zenészei ez év szeptemberében, s már akkor felmerült az ötlet, hogy egy hasonló nagyszabású koncerttel a világzenét képviselő zenészek is támogatnák az FM98 MHz-en fogható, egyik legnagyobb hazai közösségi rádiót.
A hallgatók segítségét kérte és kéri most is a 220 önkéntes munkájával működtetett Civil Rádió az éterben-életben maradáshoz, hiszen – más médiumokhoz hasonlóan – az utóbbi hónapokban komoly válsághelyzetbe került.
A 2011. november 18-i támogatói rendezvényre a hazai világ- és népzenei élet kiemelkedő szereplői összefogtak, hogy saját eszközükkel segítsenek: a zenével.
A következő nagyszerű zenészek és zenekarok ajánlották fel, hogy fellépésükkel támogatják a Civil Rádiót a fesztiválon:
Besh o droM, David Yengibarian, Szalóki Ági, a Vujicsics Együttes, a Vodku, a Lighthouse és a Mörön zenekarok
A Civil Rádió egy önkéntesek által létrehozott és üzemeltetett közösségi rádió, mely 1995 óta van jelen a budapestiek életében, évente több mint 800 civil szervezettel dolgozik együtt, és felkarol minden olyan kezdeményezést, ami érdemes arra, hogy eljusson a nagyobb közönséghez. A rádió szerteágazó érdeklődési körű hallgatókat fog össze és ismertet meg velük olyan témákat és álláspontokat, melyek máshol nem kapnának nyilvánosságot.
Erőssége ennek a közösségi rádiónak, hogy – a hazai adóktól eltérően - műsoridejének nagy hányadában szerepelnek benne a különlegesen értékes zenei világot jelentő műfajok, így a most fellépő együttesek és szólisták is.

Szeretnénk, ha minél többen eljönnének erre a különleges zenei csemegét ígérő estre és velünk ünnepelnék, hogy a Civil Rádió még szól és szólni is akar az FM98-on.

Köszönjük, hogy támogattak és támogatnak minket.

A 2011. november 18-án 19 órától az S.O.S. CR Folk- és Világzenefesztiválnak a Fonó Budai Zeneház (1116. Budapest, Sztregova utca 3.) ad otthont.

Jegyek a Fonó jegypénztárában kaphatóak a koncert napján 2.000 Ft-ért. Ugyanitt támogatói jegy is megvásárolható 5.000 Ft-ért.

A felajánlott adományokat a Civil Rádió a működési költségekre és a fennmaradásra fordítja.

További információ a sajtó részére:
Tóth Mónika
06-20-934-0390
tothmonika@civilradio.hu 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
14
július
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt