Keresés az oldalon

 
  Tátrai Trend koncert
2012.01.14. 20.00

Programok » 2012.01.14. 20.00 Tátrai Trend koncert

Előzenekar

Béki Blues Band

Az együttes 1993 nyarán alakult Budapesten és azóta is a legnevesebb klubbokban állandóan jelen vagyunk. Irányvonalainkban a Gary Moore és Stevie Ray Vaughan által képviselt könnyedebb, dallamosabb blues zenét követjük feldolgozásainkkal, valamint Scott Henderson, Billy Cobham szerzeményeket is felvettünk a repertoárunkba. Az elmúlt években megfordultunk fesztiválokon,(Sziget fesztivál 1997) TV műsorokban, zenei versenyeken.
Felléptünk a hazai blues-zenei élet jeles képviselőivel pl. a Radics Béla emlékzenekarral, a Deák Bill Blues Banddel, Török Ádámmal.

 

Tátrai Trend

A Latin Duót már a fellépéseken nagy társaság kísérte köztük volt Glaser Péter (bőgő), Pintér Tibor (gitár) és Czibere József (ütőhangszerek) is. Tibusznak megtetszett a velük való közös muzsikálás, s 2008 őszétől már ez a négyes alkotja a Tátrai Trend együttest. Néhány klubbuli után nagy közönség előtt a Művészetek Palotájában mutatkozott be a zenekar. Mi több, már első hangzóanyaga is megjelent, a Primőr című album a szigetszentmiklósi koncert anyagát örökíti meg."Folyton keresem az újat. Leginkább azért, mert az újban mindig rengeteg energia feszül, mindenki éhes arra, hogy valami jót csináljon. Remek partnerekre találtam, a próbák során kiderült, hogy a srácok mindent el tudnak játszani, s képesek vagyunk együtt lélegezni a zenében."

"Kamaramuzsikálásnál nem ritka ez a formáció, de mi nem jazzt játszunk, inkább a rám jellemző dolgokat, olyan dalokat, amelyek az elmúlt egy-két évben születtek meg bennem. Kellemes, érthető és szerethető zenét. Amolyan körbeülős produkció lesz ez, hogy akár borozgatás, eszegetés közben is lehessen élvezni.

Hogy hová futhatja ki magát a Tátrai Trend? Csak azt mondhatom, amit a többi bandám indulásakor is: ússzuk meg az első három bulit paradicsom nélkül..."Belépő: elővétel 1200.-Ft,(további info a jegy.hu-n)

koncertnap 1500.-Ft

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
3
december
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt