Keresés az oldalon

 
  Muzsikás együttes koncert
2012.02.11. 20.00

Programok » 2012.02.11. 20.00 Muzsikás együttes koncert

Felesleges lenne bemutatni az együttest, a koncert apropóján néhány aránylag friss hírt szeretnénk megosztani Veletek.

Tavaly novemberben jelent meg a zenekar új dupla válogatás lemeze a Fly Bird, Fly - The Very Best of Muzsikás címmen.
A lemez kiadója a Nascente, producere az a Joe Boyd, aki a külföldön megjelent muzsikás albumok kiadója is volt. Tehát értő kezek állították össze ezt a lemezt is.

A Songlines, a folk és a világzene talán legismertebb és legolvasottabb magazinja  decemberi számban elismerő kritika jelent meg a válogatás lemezről, valamint az Amazon best - seller listáján stabilan bent van az első 100-ban.

A válogatás átfogja a Muzsikás közel négy évtizedét, benne olyan meghatározó zenésztársakkal, mint Csoóri Sándor vagy Sebestyén Márta.
Bár a lemez elsősorban a külföld számára készült, itthon is fontosnak tartjuk megjelenését, az angol cég és a Hangvető kiadó között megkezdődtek a tárgyalások.

2012. február 20-27 között Amerikában ad koncerteket a Muzsikás. Február 22-én New Yorkban, a legendás Carnegie Hallban (Schiff András közreműködésével), 23-án Washingtonban, 24-én ismét New Yorkban lépnek fel.

Tehát ezen az estén az a zenekar áll a Fonó színpadára, amely több évtizedes tevékenységével kitörölhetetlenül ott van a világ zenei élvonalában.

Nézd meg a mai nap többi rendezvényeit is!
Belépő: 2000.-Ft
 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
3
december
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt