Keresés az oldalon

 
  Boros klub
2012.02.02. 18.00

Programok » 2012.02.02. 18.00 Boros klub

…Tanulni soha sem késő, több nemzedék kimaradt a kultúra átadásából, ezért a legtöbben nem az édesanyjuktól, hanem egy idegentől tanulják meg kultúránkat.
Van egy külön utas tánctanár, aki idősebb korában tanult meg táncolni és ezért a kezdőket jól tudja átsegíteni a lelki gátjaikon. Kortól függetlenül, több generáció együtt is tud tanulni, szórakozni, és ez olyan tanulás, ami már a kezdeti néhány lépés után gyönyörűséges lehet.
A módszer kifejezetten kezdőknek és újra kezdőknek van kitalálva, hogy megkönnyítse a tanulást, és amikor már az alapok mennek, akkor mindenki eldöntheti, hogy profi akar-e lenni valamelyik tájegység táncában, vagy megelégszik azzal a tudással, amellyel egy táncházban egy estét végig tud mulatni.
Most ezt teheti egy családias légkörben, mert a csoportban kialakult egyfajta természetes közösség, ahol mindenkinek helye van, tudástól, életkortól függetlenül.

Hogy telik egy este?
18.00-19.00- kezdő és haladó furulyatanítás egyébre szabottan magyar pásztorfurulyán
19.00-20.30. – Tánctanítás és gyakorlás (a gyakorlás mindig körtánccal kezdődik és fejeződik be, hogy akinek nincs párja, az se maradjon ki), valamit csángó és magyarországi vonós táncok.


Az est házigazdája: Boros András (20/956 57 34), borosmester@gmail.com

Belépő: 500.-Ft
( a megváltott belépő az aznapi összes programra érvényes)


 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
22
július
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt