Keresés az oldalon

 
  Szent Patrik nap a Bran együttessel
2012.03.17. 20:00

Programok » 2012.03.17. 20:00 Szent Patrik nap a Bran együttessel

Az idén sem maradhat el a hagyományosnak számító Szent Patrik napi koncert a Fonóban. A programban két együttes szerepel: a mindig virtuóz játékáról híres Bodor Tibor Teskó hárfás által alapított Harp-Agon és a Bran együttes.
A Harp-Agon trió ír dallamokkal és ír zenei ihletésre született saját muzsikával örvendeztet meg bennünket. A Bran együttes frissen megjelent lemezével ünnepli Szent Patrik napját, az írek nemzeti ünnepét. Az Int Én Bec - Birds' Day - Rigmadár című lemez főszereplői, a versekben megörökített madarak, szinte Szent Patrik kortársai voltak.
Szép dallamaikon kívül megszólalnak a róluk szóló illetve a Szent Patriknak tulajdonított versek is az est folyamán. Nem maradnak el a mesék és a legendák sem és a program zárásaként ír táncokat járhatnak a mulatni vágyók.

A részletes program:

18.00  Szent Patrik Fohásza, Középkori ír költészet (Új magyar műfordítások a középkori ír irodalomból)
19.00 A Harp-Agon együttes (Pécs) koncertje
20.00 A Bran együttes Int Én Bec című lemezbemutató koncertje
Utána: Ír táncház


Harp-Agon

Belépő: 1000-Ft

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
14
július
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt