Keresés az oldalon

 
  Vágtázó Csodaszarvas koncert
2012.05.04. 20.00

Programok » 2012.05.04. 20.00 Vágtázó Csodaszarvas koncert

Május 4-én 20 órakor tartja a Vágtázó Csodaszarvas évi koncertjét a otthonában, a FONÓ-ban! Grandpierre Atilla népi hangszerekre épülő zenekara egyre nagyobb rajongótábort tudhat maga mögött, ami nem is csoda: a VHK elemi erővel ható vágtázó zenéje a népzenei források érezhetően erősebb jelenlétével valósággal kiteljesedik.
Közelebb kerülünk a népzenei őserő forrásához, a népben élő örök lélekerő eget-földet megreszkettető életerejéhez, a lovasíjász népek fergeteges életérzéséhez.

A Vágtázó Csodaszarvas dalai hatalmas világokat vágtáznak be térben és időben, és útjuk során egyre eredetibb módon mutatják be a múlt, és a Mindenség lélegzet-elállító kincseit.
Koncertjükön nemcsak a Csillaglovaglás új dalait és első két aranylemezük legjobb számait elevenítik fel, mert egyre nagyobb erővel törnek ki az útjuk során legújabban felfedezett zenei erőközpontok: a vágtázó zene lenyűgöző, vadonatúj dalai.

Belépő: 1500.-Ft

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
18
május
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt