Keresés az oldalon

 
  Szezonnyitó táncház
2012.09.05 18:30

Programok » 2012.09.05. 18.30 Szezonnyitó táncház

A Fonó nagyszabású szezonnyitó táncháza

Km.: Szeret zenekar, Eszterlánc zenekar, Fonó zenekar, Poros zenekar, Erdélyi zenészek klubja, Berka zenekar, Fanfara Complexa, Góbé zenekar, Felvonó zenekar. 

Három különböző teremben párhuzamosan fog szólni a muzsikaszó, kilenc zenekar lép fel! A pajtában a Szeret, az Eszterlánc, a Fonó zenekar, a Poros, és az Erdélyi zenészek klubja húzza, a színházteremben két moldvai zenekar a Berka és a Fanfára komplexa fújja, a büfénél pedig a Góbé és a Felvonó zenekarok táncoltatják a népet.

A Fonó szellemiségéhez híven azonban nem csak a szórakozás, de a művelődés is teret kap az estén. Pávai István PhD. a Zeneakadémia professzora és a Hagyományok Házának archívumvezetője fogja megnyitni a Hagyományok Házának csodálatos fotókiállítását: zene, tánc, szokás egy angol fotográfus szemével, archív felvételek az Erdélyi Néprajzi Múzeum Galloway-gyűjteményéből.


A Fonó új szlogenje, a „Csak egy hosszú lépés a Fonó” szellemében minden kedves vendégünket meghívjuk egy hosszúlépésre. Érdemes korán érkezni, mert szigorú létszámstop van, és a későn érkezőket már lehet hogy nem tudjuk beengedni.

 

Kapunyitás: 18h
Táncház kezdés: 19h
Belépő: 500 Ft (hosszúlépés jár érte!)
Aki hangszerrel érkezik és muzsikál, annak ingyenes.


A magyar táncház módszer felkerült az UNESCO kulturális örökségei közé
 

 Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
23
június
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt