Keresés az oldalon

 
  Fölszállott a páva - táncház a Fonóban
2013.01.22. 21:00

Programok » 2013.01.22. 21:00 Fölszállott a páva - táncház a Fonóban

Fölszállott a páva - táncház a Fonóban a vetélkedő résztvevőivel a Magyar Kultúra Napján

házigazda zenekar: Szalonna és bandája

A Fölszállott a páva vetélkedő gálaműsora a Magyar Kultúra Napján a Hagyományok Házában kezdődik 19 órakor. A részletes program megtalálható itt.

A gálaműsor után a Fonóban folytatódik a program. A Felszállott a páva nyerteseinek részvételével táncházat rendezünk este 9 órától, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt. Házigazda zenekar: Szalonna és bandája.

A tehetségkutató műsor döntőjében szóló ének és hangszer kategóriában Csizmadia Anna, szóló tánc és páros tánc kategóriában Berecz István, zenekar kategóriában a Parapács zenekar, a tánccsoport kategóriában pedig a Jászság Népi Együttes vihette haza a díjat. Közönségdíjas az Ördögborda Néptáncegyüttes, a legjobb magyarországi nemzetiségi együttes a Cace Rom lett, a legjobb határon túli produkciónak járó díjat pedig a Szellő Táncegyüttes kapta.

Jegyár: 1000 Ft

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
14
július
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt