Keresés az oldalon

 
  Ferenczi György és a Rackajam
2013.01.12. 20.00

Programok » 2013.01.12. 20.00 Ferenczi György és a Rackajam Világindító koncert

Ferenczi György és  Rackajam - Világindító koncert

A Fonó évnyitó koncertje...hamár a világvége elmaradt, a világindítást jó lesz korán kezdeni idén...

Ferenczi Gyuriék decemberben mutatták be a MÜPÁ-ban új, Gérecz Attila lemezüket, amelyről októberi Fonó-béli koncertjükön kaphattunk már némi ízelítőt. Egy évvel ezelőtt a Rackajammel zártuk az évet, nem is lehetne másképpen, hogy ezúttal velük nyitunk. Igazi évnyitó bulira számíthatunk, óriási örömkoncertre.

Az unikális szájharmonikás és bandája decemberben mutatta be a MÜPÁ-ban új, Gérecz Attila lemezét, amelyről októberi Fonó-béli koncertjükön kaphattunk már némi ízelítőt. Egy évvel ezelőtt a Rackajammel zártuk az évet, nem is lehetne másképpen, hogy ezúttal velük nyitunk.

Ferenczi György bő húszéves pályafutására a country, a blues, a rock ’n’ roll és a magyar népzene fúziója nyomta rá a bélyegét, több mint kétszázötven lemezen szerepelt, Herfli Davidson és Rackajam nevű zenekaraival Európa-szerte népszerű lett.

Az amerikai blues és rhythm&blues irányából indulva fokozatosan fordult érdeklődése a népzene és az akusztikus játékmód irányába, úgy, hogy a blues-alapokat sosem vesztette el teljesen. Sőt Petőfit, mint kiváló, elfeledett blues szövegírót felfedezve sajátosan, hiteles, stílusok fölötti, jellegzetesen „ferenczis” stílust hozott létre.
 

Jegyár: 1500 Ft elővételben  

Jegyvásárlás itt. 

1800 Ft a helyszínen

 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

Jelszó



Elfelejtett jelszó
Regisztráció
 
30
november




 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt