Keresés az oldalon

 
 

Hírek » Gratulálunk a Pávásoknak!

Szombat este ért véget a DunaTV népszerű Fölszállott a páva című tehetségkutató sorozata. A döntő résztvevőinek, díjazottjainak ezúton is gratulál a Fonó Budai Zeneház.

A Duna Tv Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutató sorozatának döntőjén ének és hangszer kategóriában Csizmadia Anna, szóló- és páros tánc kategóriában Berecz István lett a legjobb. A zenekar kategória legjobbja a Parapács együttes, a tánccsoport kategóriában a Jászság táncegyüttes vihette haza a nyerteseknek járó 1-1 millió forintot, a közönség pedig az Ördögborda zenekart ítélte legjobbnak.
Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások minisztere további két díjat adott át: a legjobb magyarországi nemzetiségi együttes a Cace Rom lett, a legjobb határon túli produkciónak pedig a Szellő táncegyüttes bizonyult. A versenyre 360 produkcióval mintegy kétezren jelentkeztek a teljes magyar nyelvterületről. (Forrás : mho.hu)

A közvetítést sokan figyelték a Fonó kivetítőjén is. A döntő után pedig a Fonóban reggelig tartott az utómulatság, ahol a Páva résztvevői és közönsége szép számban vettek részt. 

 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
5
március
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt