Keresés az oldalon

 
 

Hírek » Meghosszabbították a jelentkezést a Pávára

Május 19-ig lehet jelentkezni a Fölszállott a páva tehetségkutató műsorba


A nagy érdeklődésre való tekintettel egy héttel tovább, május 19-én éjfélig lehet nevezni a Hagyományok Háza és az MTVA közös tehetségkutató versenyére. A jelentkezéseket nemcsak on-line, hanem hagyományos postai levélben, illetve e-mailen is fogadják.

Április elején másodszor hirdette meg 16 és 35 év közötti fiataloknak a Hagyományok Háza és az MTVA a Fölszállott a páva népzenei, néptáncos tehetségkutató versenyt, amelyre négy kategóriában várják a jelentkezéseket:

1. Énekes és hangszeres szólisták
2. Zenekarok, hangszeregyüttesek és énekegyüttesek
3. Táncos szólisták és táncospárok
4. Néptáncegyüttesek

Az eredeti jelentkezési határidő május 12. éjfél volt, de a szervezők a határidő meghosszabbítása mellett döntöttek, hogy minél több fiatalnak biztosítsanak lehetőséget a részvételre.
A jelentkezés történhet on-line ezen az oldalon, ezen kívül a word formátumú jelentkezési lapot vissza lehet küldeni e-mailben, csatolmányként a pava@hagyomanyokhaza.hu címre, vagy kinyomtatva postai úton a Fölszállott a páva 2014 Hagyományok Háza, 1251 Budapest, Postafiók 23. címre.

A további részletek, a versenykiírás, a word formátumú jelentkezési lap a Hagyományok Háza weboldalán  és a www.folszallottapava.hu oldalon található meg.

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
5
március
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt