Keresés az oldalon

 
 

Hírek » Piknikkel és magyar dallal kezdjük a őszt

Szeptember első hétvégéjén ismét belakjuk zenével és tánccal az etyeki présházat. 8-án, vasárnap ezzel együtt elkezdődik a Magyar Dal Napja a Fonóban remek programokkal; az etyeki borozás után ide várunk Benneteket gyerek- és felnőttműsorral egyaránt.

Júniusban megszerettük az etyeki présházat és az Etyeki Piknik is minket. Szeptember 7-8-án az őszi pikniken ismét egy kis Fonót varázsolunk a pincesorra, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt jól érezhetik magukat. Szombaton Palya Bea Altatok c. családi műsora vár mindenkit, majd bemutatkozik a Művészetek Völgyében már nagy sikert aratott "népzenei karaoke" Rosonczy-Kovács Mihály (kollegánk) daloskönyve alapján. A Fonó "best of"-ból is válogatunk. 

Vasárnap a Magyar Dal Napja tiszteletére Etyeken is a daloké lesz a főszerep: Lányi Gyuri magával ragadó zenés családi foglalkozása kedvet és bátorságot ad a közös énekléshez és muzsikáláshoz. A hangszereket ki lehet próbálni és meg lehet szeretni. Később a "népzenei karaoke" különkiadása várja a piknik résztvevőit, majd délután a Tükrös és a Téka táncházával zárul a borozva mulatós délután Etyeken.

A Fonóban 14 órától várjuk a gyerekeket Liska Vera és Korpás Éva gyerekprogramjaival a Magyar Dal Napja népzenei színpadán. A felnőtt koncertek 17 órától kezdődnek: Salamon Beáta és a Méta, majd a Téka, a Tükrös, Szalonna és bandája lép fel, végül a kifulladásig tartó este táncházban folytatódik, ahol a Tükrös mellett vendégünk, a Magyarpalatkai Banda muzsikál. 

Várunk Benneteket szeretettel!

Etyeki Piknik részletek

A Magyar Dal Napja részletek

 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
5
március
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt