Keresés az oldalon

 
 

Hírek » Kiosztották a Junior Prima díjakat

A hétvégén kiosztották a Junior Prima díjakat "Népművészet és közművelődés" kategóriában a Docler Holding irodaházában.

A díjazottak között van kollegánk, Rosonczy-Kovács Mihály népzenész, a Fonó művészeti vezetője is, valamint Tintér Gabriella népdalénekes, Csoóri Sándor népzenész, a Buda Folk Band tagja és Kubinyi Júlia népdalénekes is. Minden díjazottnak szívből gratulálunk!

Részlet a sajtóközleményből: 

A 2013-as díjazottak: Kovács Márton - népzenész, Vódli Zoltán - ostorkészítő, bőrműves, Kubinyi Júlia - népdalénekes, Illés Vanda - kézműves, Berta Alexandra - népdalénekes, citerás, népzene tanár, Hevesi Ernő - hegedűművész, Rosonczy-Kovács Mihály - népzenész, népdaloskönyv-szerkesztő, Zsuráfszky Zoltán - néptáncos, Tintér Gabriella - népzenész, népdalénekes, Csoóri Sándor - népdalénekes, népzenész.

2013 évi díjazottak

A díjakat Honti Hanna, a Prima Primissima Alapítvány titkára és Gattyán Györgynek, a Docler cégcsoport tulajdonosának, a Prima Primissima Díj társalapítójának képviseletében Nemes Tamás kommunikációs és CSR vezető adta át. A díjazottak Szmrecsányi Boldizsár, az "Égre törő íjász" szobrát és kétmillió forintos csekkeket vehettek át ünnepélyes keretek között a Junior Prima Díj részeként.

A Docler cégcsoport immár három éve társalapítója a Prima Primissima Díjnak, Népművészet és Közművelődés kategóriában jutalmazza az arra érdemes fiatalokat. Az idei díjátadóval együtt, az elmúlt három évben összesen 30 fiatal tehetség munkáját ismerték el. A szakmai zsűri minden évben több száz jelölt közül választja ki a díjazottakat.

Rosonczy-Kovács Mihály

 

 

Megosztás: Link küldése Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez

Új hozzászólás

Új hozzászólás


A szolgáltatáshoz be kell jelentkezned!

Azonosító

JelszóElfelejtett jelszó
Regisztráció
 
5
március
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt