Keresés az oldalon

 
 

Hírek

Lapozás:   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15
 

Magyar Örökség díjat kapott a Fonó

“Népművészeti és Hagyományőrző tevékenységéért” Magyar Örökség díjjal ismerték el a Fonót. A díjat Lukács József, a Fonó alapítója vette át december 21-én az MTA dísztermében megrendezett díjátadón.


Megjelent a Dresch Quartet új lemeze

A Fonó kiadásában az ünnepekre megjelent a következő “Dresch opus”; a legendás kvartett új lemezének címe Kapu és kert.


Lajkó Félix: Mező a 2013. évi világzenei toplista 5 helyén!

Dec. 1-jén tette közzé a WMCE az ez évi összesített világzenei toplistát. A világzenei szakemberek által jelölt összesen 913 lemezből Lajkó Félix – augusztusban és szeptemberben is toplistavezető – Mező című citerás albuma az előkelő 5. helyen végzett. Az


Fonós CD-k a Vörösmarty téren

Megnyílt a Vörösmarty téri karácsonyi vásár. A Fonó CD standja, Mezei Péter is kiköltözött, megtaláljátok minden nap a nagy karácsonyfa alatti Lemezei standon. Jobbnál jobb Fonós CD-k kedvező áron, különleges folk és világzenei kínálat!


Megjelent a Muzsikás 40 könyv!

A legendás zenekarról 200 oldalas, fotóval gazdagon illusztrált, élményszerű visszaemlékezésekkel tarkított kötet jelent meg Jávorszky Béla Szilárd tollából, mely egyszerre hiánypótló kultúrtörténeti munka, szakkönyv és olvasmányos „sztori”.


Pályázatírót keres a Fonó

Kedvenc pályázatíró kolléganőnk gyermeket vár, ezért az ő helyére keresünk azonnali belépéssel tapasztalt, hazai és nemzetközi kulturális pályázatokban jártas, angolul tudó pályázatíró munkatársat.


Összefogás hagyományőrző mestereinkért

Egyre több idős mester kerül nehéz anyagi körülmények közé, sokan olyan betegséggel küzdenek, amely lehetetlenné teszi, hogy továbbra is zenéljenek. Összefogásra kérünk Benneteket elsőként egy Jótékonysági eseménysorozattal, amely december 5-én kezdődik


Kezdődik a Héttorony Fesztivál

November 6-án kezdődik és 20-áig tart az idei Héttorony Fesztivál összesen 10 helyszínen határon innen és határon túl. A Makovecz Imre épületeiben megrendezett fesztiválon a magyar kultúra emblematikus szereplői lépnek fel.


Megjelent a Lakatos Róbert RÉV Révület c. lemeze

A Fonó gondozásában megjelent a RÉV zenekar harmadik lemeze. A Lakatos Róbert brácsaművész által alapított RÉV zenekar idén ünnepli 10. jubileumát. "Révülten jól muzsikálnak!"


A Csík zenekar: telt ház és bakelit

Tájékoztatunk Benneteket hogy a Csík zenekar októberi koncertjére elfogytak a jegyek. Az előrendeléssel megvásárolható jubileumi bakelit lemez átvételi ideje CSÚSZIK, az átvétel pontos időpontjáról vásárlóinkat értesítjük.


Lapozás:   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15
 
14
július
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt