Keresés az oldalon

 
 

Stúdió

A Fonó Stúdióban lehetőség nyílik arra, hogy az élő koncertek felvételre kerüljenek, megőrizve az esetlegesen kialakuló, különleges pillanatokat. Egyúttal „száraz” felvételek is megoldhatók, azaz napközben is lehet felvételeket készíteni.
A feljátszó helyiség, maga a Nagyterem, ami közel 200 nm-es, kedvező akusztikával rendelkezik.
Ehhez persze technika is kell…

Pár éve Glázer Péter élesztette újjá a Stúdiót, most Kopcsik Márton és Szabó Gábor kollegáink viszik tovább, ők működtetik. A színpadi, ill. a stúdió mikrofonok (DPA, SENNHEISER, SHURE, SONY, stb.) hangja egy SOUNDKRAFT SAPPHYRE keverőbe érkezik, ahonnan AD/DA átalakítókon keresztül egy számítógépbe, ahol CUBASE 5 program segítségével kerül feldolgozásra. Innentől kezdve minden a gépben történik: keverés, efx, stb,.
Ezt a munkafázist egy TC POWERCORE segíti.A stúdió (újra) nyitásával egyúttal a színpadtechnika is megújult. A PA rendszer egy Wharfadale egység lett, keverők, monitor-ládák, eq-k, effektek, stb. költöztek be.

A FONÓ STÚDIÓ kellemes környezetben, meleg-konyhás büfével, társalgóval ellátott helyen áll, a kedves érdeklődők rendelkezésére.

További információkért, kérem, hívja Kopcsik Mártont a +36 30 7390601 számon vagy küldjön levelet a studio@fono.hu címre.


 


 

 
22
július
 
© 2010 Fonó Budai Zeneház | 1116 Budapest, Sztregova u. 3. | Tel.: +36 1 206 5300
Programok   Fesztiválok   Galéria   Kávéház   Sajtó   Webbolt   Utolsó óra   Támogatók   Hírlevél   Kapcsolat   Lemezei CD bolt